Octavian Opriş, fost preşedinte al AEP: Ana-Maria Pătru avea în birou un portret cu Băsescu. Nu se sfia să arate afinităţi

Fostul preşedinte al AEP Octavian Opriş a precizat, marţi, în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, că vicepreşedintele AEP la momentul respectiv, Ana-Maria Pătru, avea în birou un portet cu Traian Băsescu şi că nu se sfia să arate afinităţi cu acesta şi PDL.

836 afișări
Imaginea articolului Octavian Opriş, fost preşedinte al AEP: Ana-Maria Pătru avea în birou un portret cu Băsescu. Nu se sfia să arate afinităţi

Octavian Opriş, fost preşedinte al AEP: Ana-Maria Pătru avea în birou un portret cu Băsescu. Nu se sfia să arate afinităţi

„Un vicepreşedinte al AEP a fost suprins de către oameni din presă la o chermeză, la o întrunire cu cei din zona unui partid politic, respectiv a PDL, cu Traian Băsescu, parcă era şi fiica sa, era o aniversare. Asta este conduita pe care a avut-o Ana-Maria Pătru. Ea nu se sfia niciodată să arate afinităţile pe care le are cu zona PDL şi cu Traian Băsescu. Chiar în biroul ei avea şi un portret cu Traian Băsescu. Sigur că era recunoascătoare, fiindcă el a numit-o”, a sus Opriş despre Ana-Maria Pătru.

El a arătat că i-a atras atenţia acesteia faţă de situaţia creată.

„Fără îndoială că i-am atras atenţia, dar era tardiv, spunându-i despre calitatea pe care o are, dacă conştientizează că această calitate impune anumite restricţii în ceea ce priveşte relaţiile personale, sociale, etc., nu mai spun relaţiile politice, care au o conotaţie cu totul aparte”, a adăugat Opriş.

Octavian Opriş a fost preşedinte AEP în 2009, anul alegerilor prezidenţiale care constituie obiectul Comisiei de anchetă parlamentară, el fiind numit de PSD.

În 2009, Ana-Maria Pătru era vicepreşedinte al AEP.

În cadrul Comisiei de anchetă, Opriş a fost întrebat despre participarea Anei-Maria Pătru la întâlniri de partid, în 2009, referirea fiind făcută la echidistanţa acesteia faţă de actorii politici implicaţi în scrutin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici