OFF/ON THE RECORD, 22 ianuarie 2023. Invitat, ora 21.55: Daniel David, Rector Universitatea Babeş Bolyai

176 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 22 ianuarie 2023. Invitat, ora 21.55: Daniel David, Rector Universitatea Babeş Bolyai

danieldavid.ro (Sursa Foto)

Problemele legate de doctoratul ministrului Lucian Bode s-au transformat în România într-un „neverending story”. Universitatea Babeş Bolyai a constatat că doctoratul lui Bode este plagiat, este profund viciat şi a cerut o serie de măsuri, printre care şi retragerea cărţii publicate în baza tezei de doctorat. În replică, Lucian Bode încearcă din răsputeri să blocheze demersurile referitoare la doctoratul său prin instanţele de judecată iar până acum judecătorii nu i-au dat dreptate. Cum s-a desfăşurat „saga Bode” în cadrul Universităţii Babeş Bolyai, cum a fost analizat doctoratului ministrului prin două decizii ale UBB, cum a „gestionat” ministerul Educaţiei cazul Bode, cine poate să-i retragă doctoratul plagiat al ministrului de Interne şi ce se întâmplă şi cu îndrumătorii plagiatorilor - despre toate acestea şi multe altele afli duminică, de la ora 21.55, de la Daniel David, rectorul Universităţii Babeş Bolyai, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici