OFICIAL: Iohannis cheamă partidele la consultări pe tema situaţiei din justiţie. Programul întâlnirilor

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis vineri o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită, săptămâna viitoare, la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema situaţiei din justiţie.

496 afișări
Imaginea articolului OFICIAL: Iohannis cheamă partidele la consultări pe tema situaţiei din justiţie. Programul întâlnirilor

Iohannis cheamă partidele parlamentare la consultări pe tema situaţiei din justiţie. Programul întâlnirilor

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, consultările vor fi pe tema situaţiei din justiţie, iar programul acestora va fi următorul:

Joi, 11 aprilie 2019

Ora 15:00 - Partidul Naţional Liberal (PNL);
Ora 16:00 – Uniunea Salvaţi România (USR);
Ora 16:45 – Partidul Mişcarea Populară (PMP);
Ora 17:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 18:15 – Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Vineri, 12 aprilie 2019

Ora 11:00 - Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 12:00 – Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Preşedinţia mai precizează că fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici