Olguţa Vasilescu dă înapoi în privinţa declaraţiei despre lagăr: Dacă cineva a înţeles alt lucru prin afirmaţia despre Iohannis, îmi cer scuze public

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi cere scuze public, în cazul în care cineva a înţeles altceva prin afirmaţia pe care a făcut-o despre Klaus Iohannis. Şeful de campanie al PSD a precizat că nu a vrut să lezeze sentimentele comunităţii evreieşti, care a fost cea mai afectată de ororile naziste.

4725 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu dă înapoi în privinţa declaraţiei despre lagăr: Dacă cineva a înţeles alt lucru prin afirmaţia despre Iohannis, îmi cer scuze public

Olguţa Vasilescu dă înapoi în privinţa declaraţiei privind lagărul: Dacă cineva a înţeles alt lucru prin afirmaţia despre Iohannis, îmi cer scuze public

„Prin afirmatia facuta duminica seara: "Domnul Klaus Johannis cred ca se vede deja sef de lagar de concentrare si reeducă acolo PSD-istii", nu am vrut, sub nicio forma, sa lezez sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de crimele si ororile perioadei naziste. Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public! Am vrut doar sa apar sentimentele a peste doua milioane de membri si simpatizanti PSD care nu trebuie sa fie considerati vinovati ca voteaza cu un partid democratic!”, a scris Olguţa Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD a adăugat că „dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite si eu sunt prima care imi cer scuze daca se considera ca s-a ajuns prea departe!”.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „şef de lagăr de concentrare” unde ar fi închişi social-democraţii, pentru reeducare. Afirmaţia vine în contextul în care şeful statului a spus în mai multe rânduri că e în război cu PSD.

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

În acest context, organizaţia ActiveWatch a anunţat că va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în legătură cu declaraţiile Liei Olguţa Vasilescu care a spus că preşedintele Klaus Iohannis deja „şef de lagăr de concentrare”.

CITEŞTE ŞI: „Dezbaterea” mult aşteptată Dăncilă-Iohannis e aici! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici