Olguţa Vasilescu: Dacă PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice, PSD va depune imediat motiune de cenzură

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, cea care a elaborat Legea pensiilor publice, a anunţat că PSD va depune imediat moţiune de cenzură, dacă ”PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice” şi nu măreşte pensiile cu 40% de la 1 septembrie.

3063 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Dacă PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice, PSD va depune imediat motiune de cenzură

Olguţa Vasilescu: Dacă PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice, PSD va depune imediat motiune de cenzură

”Dacă PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice, PSD va depune imediat moţiune de cenzură! Nu vom tolera ca acest guvern să îşi bată joc de o lege care are o rata de acceptabilitate de 90 la sută! Nu e o lege care îi priveşte doar pe pensionari, ci e o lege de care vor beneficia şi generatţile următoare”, a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Ea apreciază că legea nu prevede doar creşterea punctului de pensie cu 40 la sută, ci e o lege care va corecta toate inechităţile din sistem, începand de anul viitor, când se va intra pe noua formulă de calcul.

”Pentru a beneficia de toate prevederile bune însă, Casa Naţională de Pensii va trebui să recalculeze toate cele aproximativ 5 milioane de pensii, iar recalcularea trebuia să înceapă de la 1 ianuarie 2020. Nu au făcut nimic până acum! Nu au recalculat nici măcar un dosar pe noua formulă deşi au trecut 5 luni din acest an! Nu suntem de acord cu impozitarea suplimentară a pensiilor din sistemul public”, a mai scris deputatul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici