Olguţa Vasilescu, despre interzicerea evenimentelor cu peste 1.000 de participanţi: Facem campanie electorală în familie...

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, după anunţul lui Raed Arafat că evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise, în contextul epidemiei de coronavirus, că „facem campanie electorală în familie”.

1912 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, despre interzicerea evenimentelor cu peste 1.000 de participanţi: Facem campanie electorală în familie...

Olguţa Vasilescu, despre anunţul lui Arafat: Deci, facem campanie electorală în familie...

„Deci, facem campanie electorala în familie...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Vasilescu a anunţat, joi pe reţeaua de socializare, că Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate candidatura ei la Primăria oraşului Craiova.

Deputatul PSD a adăugat că va prezenta în următoarea perioadă echipa şi programul cu care vine la primărie, care va conţine o listă de investiţii necesare „nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci şi pentru a avea cel mai frumos municipiu reşedinţă de judeţ din România”.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise. În acelaşi timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane sunt interzise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici