Olguţa Vasilescu, după discuţiile privind înfiinţarea parchetelor financiare: PNL îi consideră pe toţi hoţi! Cătuşiadă la tot poporul

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat după discuţiile privind înfiinţarea parchetelor financiare şi a declaraţiilor de avere depuse de fiecare cetăţean, spunând că „absolut toţi” trebuie să se aşeze „la coadă pe două rânduri (..) că a venit PNL la guvernare şi îi consideră pe toţi hoţi”.

4088 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, după discuţiile privind înfiinţarea parchetelor financiare: PNL îi consideră pe toţi hoţi! Cătuşiadă la tot poporul

Olguţa Vasilescu: Coadă pe două rânduri! PNL îi consideră pe toţi hoţi! Cătuşiadă la tot poporul

Lia Olguţa Vasilescu este ironică la adresa celor care au crezut că odată cu venirea PNL la guvernare, aceştia vor avea treabă doar cu PSD-iştii. „ Ce credeaţi? Ca doar cu PSD-iştii au treaba? Că dacă aţi sărit prin piaţă sau aţi votat disciplinat scăpaţi?”, scrie Vasilescu pe Facebook.

„Hai! Aşezaţi-vă liniştiţi la coadă, pe două rânduri, dar absolut toţi, nu doar politicienii şi funcţionarii publici, să vă depuneţi declaraţia de avere, că a venit PNL la guvernare şi, aşa cum ştiţi, PNL îi consideră pe toţi hoţi si e cu lupta anticorupţie! Ce credeaţi? Că doar cu PSD-iştii au treabă? Că dacă aţi sărit prin piaţă sau aţi votat disciplinat scăpaţi? În plus, PNL ne propune şi o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetaţeanul, că DNA e pentru şmecheri, dar trebuie să aveţi şi voi, ceilalţi, pe unii care să vă cerceteze! Cătuşiadă la tot poporul... #aveţiceaţivotat”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Reacţia politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Cristian Băcanu, a spus că soluţii pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înfiinţarea unor parchete financiare şi ca toţi cetăţenii să depună o declaraţie de avere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vasilescu,
avere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici