Olguţa Vasilescu îl critică pe Barna cu citate din literatura română: Nu a trecut de gimnaziu/ Cuvintele adresate lui Turcan: Câştigaţi prima dată alegerile

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a criticat pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale Dan Barna, spunând că acesta nu are cunoştinţe elementare, după ce nu a reuşit să identifice versurile dintr-o poezie de Octavian Goga.

3142 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu îl critică pe Barna cu citate din literatura română: Nu a trecut de gimnaziu/ Cuvintele adresate lui Turcan: Câştigaţi prima dată alegerile

Lia Vasilescu, către Turcan: Câştigaţi prima dată alegerile şi abia apoi vorbiţi de legitimitate

"Nu a trecut de gimnaziu, că dacă ar fi trecut, ştia că "Munţii noştri" ar fi ştiut că este scrisă de Octavian Goga. Am apreciat că ne vorbeşte de competenţă, meritocraţie, programul de guvernare care este prost. Programul nostru există. Îl pipăi şi urlu...<<este>>.Am citat din Arghezi, ca să nu vă duceţi iar în popor. Al dv este sublim, dar lipseşte cu desăvârşire. Am citat din Caragiale", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

"Tocmai ce aflarăm că aveţi un membru de partid, preşedinte de organizaţie de Bucureşti care şi-a turnat rudele la Secutitate. Vorbiţi de hoţi şi infractori când în propriul partid vă acuzaţi unii pe alţii că vă furaţi voturile. Mi-am mai plăcut şi de colegul din partidul lui Petrov. Dl Paşcan, în 2010 când şeful dumneavoastră suprem tăia pensii şi salarii la ce biserica v-aţi rugat? Nu mai mergeţi acolo că ne poartă ghinion", a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a comis o nouă gafă, cu doar câteva zile înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Un reporter de la Europa Liberă i-a recitat un vers din poezia „Munţii noştri” a lui Octavian Goga, iar prezidenţiabilul a spus că acestae aparţin unui „cântec de jale, dar de pe la 1800”.

 

Către Turcan: Câştigaţi prima dată alegerile şi abia apoi vorbiţi de legitimitate

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, i-a recomandat, joi, în plenul Parlamentului, Ralucăi Turcan, care a acuzat că Guvernul Dăncilă este ilegitim, că prima dată liberalii ar trebui să câştige alegerile, să nu facă alianţe cu trădătorii şi abia apoi să vorbească de ilegitimitate. 

"Nu voi mai veni cu date suplimentare pentru a combate acest mini-text al moţiunii de cenzură. Aş vrea să le răspuns antevorbitorilor mei pentru că au aruncat tot felul de invective. A vorbit doamna Turcan despre un guvern nelegitim. Doamnă, câştigaţi întâi alegerile, nu faceţi majorităţi cu trădătorii şi abia apoi vorbiţi despre legitimitate. Aţi vorbit despre siguranţa cetăţeanului. Aţi fost complici, că aţi votat la vremea respectivă toate acele chestiuni. Vorbiţi şi acum despre fpatul că vreţi dă daţi afară 400.000 de bugetari, nu dumneavostră, ci eminenţa cenuşie al PNL, domnul Cîţu", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, în plenul Parlamentului.

Fostul ministru al Muncii a precizat că poriectul privind recursul compensatoriu, prin intermediul căruia liderul USR Dan Barna a spus că au fost eliberaţi 22.000 de deţinuţi, a fost conceput de Raluca Prună.

"Aţi vorbit despre recursul compensatoriu. Să nu uităm că e scris de doamna Raluca Prună. Să nu uităm că l-aţi votat. Ne-aţi vorbit aici despre faptul că nu veţi tăia nimic de la oamenii cinstiţi şi muncitori din România. Păi vorbiţi cu dl Orban care a spus că va abroga legea salarizării când va veni la guvernare. Legea salarizării se aplică tuturor oamenilor. Sunt toţi hoţi?", a completat Vasilescu.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici