Olguţa Vasilescu, întrebată de ce a votat contra „amicului” Stănescu în CExN: Din cauza comportamentului

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat miercuri, la Parlament, că a votat în şedinţa de luni a CExN al PSD împotriva menţinerii lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării „din cauza comportamentului” acestuia.

4965 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, întrebată de ce a votat contra „amicului” Stănescu în CExN: Din cauza comportamentului

Sursa: Mediafax Foto

„Am votat împotriva dlui Paul Stănescu şi am spus-o şi în acest CEx, că regret că trebuie să fac acest lucru, că sunt convinsă că era mai experimentat decât Ilan Laufer din punct de vedere administrativ, că Ilan Laufer este un mai bun comunicator decât putea să fie dl Stănescu şi astăzi am votat împreună cu toţi colegii mei pentru cererea demisiei dlui Paul Stănescu pentru că ce este prea mult, este prea mult”, a spus miercuri, la Parlament, Lia Olguţa Vasilescu, întrebată de ce la şedinţa CExN de luni al PSD a votat împotriva vicepremierului Paul Stănescu şi în urmă cu câteva săptămâni spunea că nu ar vota niciodată împotriva lui.

Ea a adăugat că s-a răzgândit „din cauza comportamentului” lui Stănescu.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă nu a vrut să explice de ce s-a abţinut la votul din CExN de luni în care s-a decis că Paul Stănescu nu mai are susţinerea PSD pentru ministerul Dezvoltării.

„Aceasta a fost opţiunea mea. În acelaşi timp, trebuie să vă spun că eu trebuie să respect votul CExN. Suntem un Guvern politic, iar hotărârile se iau în cadrul CExN”, a spus miercuri, la Parlament, şeful Executivului.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni, la Parlament, să îl propună pe Ilan Laufer, fost ministru pentru IMM-uri, în locul lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării. După refuzul şefului statului de a-l numi pe Laufer la Dezvoltare, PSD a stabilit miercuri, într-un nou CExN, să o propună pentru acest portofoliu pe Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici