Olguţa Vasilescu: Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. Eu am solicitat acest lucru, cu riscul asumat

Lia Olguţa Vasilescu vine cu noi precizări, spunând că ea a cerut mutarea la un alt minister, cu riscul asumat de a rămâne fără portofoliu. Fostul ministru al Muncii a adăugat că nu a vorbit nici măcar la telefon cu Liviu Dragnea şi dacă era ceva de reproşat, nu acesta trebuia să o facă.

1459 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. Eu am solicitat acest lucru, cu riscul asumat

Olguţa Vasilescu: Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. Eu am solicitat acest lucru, cu riscul asumat

„Observ ca, deşi liderul PSD Dolj Claudiu Manda a dat ieri un punct de vedere ziarului Capital, minciunile despre persoana mea continua... De aceea, revin cu precizări, pentru ultima oara: 1. Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat sa rămân in afara guvernului, pentru ca la Ministerul Muncii am reuşit sa îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020. 2. Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproşat nu el era persoana in cauza, pentru ca nu el a declanşat aceasta situaţie.
3. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF şi nu am propus-o pe vreo funcţie. 4. Dacă persistaţi in aceasta telenovela de prost gust, data viitoare va vor raspunde avocaţii mei. Suficient de clar?”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Declaraţiile fostului ministru al Muncii vin în contextul în care în unele publicaţii au apărut informaţii potrivit cărora ar fi existat discuţii între Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu, după ce vineri Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Ministerul Dezvoltării. Aceasta l-ar fi ameninţat pe liderul PSD că se va întoarce împotriva lui, considerându-l singurul vinovat pentru faptul că a rămas fără portofoliu.

Totodată, fostul ministru ar fi cea care a venit cu ideea ca Mihaela Triculescu la ANAF, iar Liviu Dragnea a fost de acord ca să o îmbuneze Olguţa Vasilescu.

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, joi, decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), după revocarea lui Ionuţ Mişa.

Şeful statului Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va respinge propunerile premierului Viorica Dăncilă pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării, şi anume, Mircea Drăghici şi Lia Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a fost propusă iniţial la Ministerul Transporturilor, iar Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării, însă preşedintele Iohannis a refuzat numirea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici