Olguţa Vasilescu: Sulfina Barbu este un fel de jolly joker al PDL

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, duminică, la Craiova, că numirea Sulfinei Barbu în funcţia de ministru al Muncii arată că "PDL nu are oameni pentru funcţii de conducere", susţinând că aceasta este "un fel de jolly joker al partidului".

946 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Sulfina Barbu este un fel de jolly joker al PDL

Sulfina Barbu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Sulfina Barbu "este un fel de jolly joker al Partidului Democrat Liberal".

"Sulfina Barbu văd că acum este un fel de jolly joker al Pardidului Democrat Liberal, adică este bună şi la mediu, este bună şi la femei, la egalitate de şanse, este bună şi la muncă şi protecţie socială. Asta relevă faptul că PDL-ul nu are oameni pentru funcţii de conducere", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus că un exemplu în acest sens este şi Gheorghe Ialomiţeanu care a fost numit ministru de Finanţe.

"Am văzut că nu are oameni. Atunci când văd că pui un om ca Ialomiţeanu în fruntea Ministerului de Finanţe ce mai poţi să mai vorbeşti de competenţa Guvernului", a afirmat senatorul PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat vineri, la propunerea premierului Emil Boc, decretul pentru revocarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a lui Sebastian Lăzăroiu.

De asemenea, Băsescu a semnat decretul pentru numirea Sulfinei Barbu în funcţia de ministru al Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici