Oltean: Deputaţii PSD au tăiat cablurile de la microfon, Calimente şi Duvăz m-au ameninţat

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, preşedinte de şedinţă. a susţinut, luni, la reluarea şedinţei de plen, că deputaţii PSD i-au tăiat cablurile de la microfoanele de la prezidiu şi că liberalul Mihăiţă Calimente şi social-democratul Bogdan Niculescu Duvăz l-au ameninţat.

24 afișări
Imaginea articolului Oltean: Deputaţii PSD au tăiat cablurile de la microfon, Calimente şi Duvăz m-au ameninţat

Oltean: Deputaţii PSD au tăiat cablurile de la microfon, Calimente şi Duvăz m-au ameninţat (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ţin să vă anunţ că microfoanele de la prezidiu au fost tăiate de deputaţi PSD. Deputaţii Calimente şi Duvăz m-au ameninţat. Suntem în stare de violenţă fără precedent în Parlamentul României. Pentru a vă calma, mai luăm o pauză de 10 minute", a spus Oltean, înainte de a acorda cea de-a noua pauză de consultări.

Oltean a făcut aceste afirmaţii după ce a supus votului plenului de şedinţă să se pronunţe asupra sistării intervenţiilor pe procedură.

Sistarea intervenţiilor pe procedură a fost votată cu 130 de voturi "pentru", zero abţineri, un vot împotrivă şi a fost aplaudată de deputaţii PSD.

Oltean a solicitat PDL, UDMR şi deputaţilor independenţi să prezinte propuneri pentru Comisia de numărare a votului, fără a solicita acelaşi lucru şi PSD sau PNL.

În sala de plen au fost împărţite sticle de apă minerală - în zona PDL, dar şi mere - în zona PSD şi PNL.

La momentul transmiterii acestei ştiri, deputaţii PSD şi PNL sunt grupaţi în faţa prezidiului, în timp ce deputaţii PDL, UDMR şi minorităţi sunt aşezaţi în bănci şi pregătiţi de votul cu cartele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici