Oltean: Opoziţia şi mass-media îi verifică lui Boc rezistenţa psihică

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, la Cluj, că opoziţia şi mass-media îi verifică rezistenţa psihică premierului Emil Boc, iar acesta rezistă pentru că PDL este alături de el.

16 afișări
Imaginea articolului Oltean: Opoziţia şi mass-media îi verifică lui Boc rezistenţa psihică

Oltean: Opoziţia şi mass-media îi verifică lui Boc rezistenţa psihică (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Oltean a declarat, sâmbătă, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că nu este fan al lui Boc, ci al calităţilor acestuia.

"Nu aş putea spune că sunt fan al lui Emil Boc, dar sunt un fan al calităţilor lui Emil Boc, inteligenţei, perseverenţei, consecvenţei şi curajului lui Emil Boc, al rezistenţei fizice şi psihice ale lui Emil Boc. Ne amintim cum i s-a verificat premierului rezistenţa fizică, şi cei care i-au verificat-o au uitat că ceea ce nu te omoară, te întăreşte. Acel lucru l-a întărit pe Emil Boc. Astăzi, opoziţia şi mass-media îi verifică rezistenţa psihică. Şi o are. Constatăm cu toţii că rezistă, şi rezistă pentru că noi, PDL, suntem alături de el, şi asta este cel mai important", a spus Oltean.

Oltean a precizat că PDL nu s-a dezis nicio clipă de reformele întreprinse de premierul Emil Boc în ţară, aşa cum nici clujenii nu s-au dezis de fostul lor primar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici