Oltean:Până la finele lunii, sau la începutul lunii viitoare, va avea loc o remaniere a Guvernului

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

19 afișări
Imaginea articolului Oltean:Până la finele lunii, sau la începutul lunii viitoare, va avea loc o remaniere a Guvernului

Oltean:Până la finele lunii, sau la începutul lunii viitoare, va avea loc o remaniere a Guvernului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt unii miniştri care nu au confirmat", a spus Ioan Oltean.

El a spus că premierul ar putea dispune, după aplicarea măsurilor de austeritate, o remaniere guvernamentală.

Oltean a spus că unul dintre miniştrii de care el, personal, ar fi nemulţumit este Mihai Şeitan, ministrul Muncii.

Oltean a răspuns astfel unei întrebări adresată de un jurnalist care a vrut să ştie dacă este mulţumit de prestaţia ministrului Mihai Şeitan.

"Nu, nu sunt. I-am spus-o premierului şi o spun şi acum. Imediat după ce se adoptă măsurile (de austeritate - n.r.) va trebui făcută o remaniere guvernamentală, dar nu acum, nu azi, nici mâine, după. Sunt mulţi miniştri care nu au confirmat. Nu contează câţi. E mai puţin important. Am spus-o la modul cel mai serios premierului că imediat după ce se vor adopta aceste măsuri trebuie să se facă o remaniere guvernamentală. A spus că o va face. După ce Guvernul îşi angajează răspunderea, are libertatea şi timpul să se ocupe de o restructurare, dacă vreţi, o regândire a formulei guvernamentale. Un guvern înnoit vom avea până la sfârşitul lunii iunie, începutul lunii iulie", a declarat Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici