Olteanu: PNL pregăteşte o moţiune de cenzură

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a declarat, duminică, la Covasna, că PNL pregăteşte o moţiune de cenzură pe tema asumării răspunderii Guvernului.

21 afișări
Imaginea articolului Olteanu: PNL pregăteşte o moţiune de cenzură

Olteanu: PNL pregăteşte o moţiune de cenzură (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Noi am făcut moţiune de cenzură şi vom mai face şi în toamna aceasta", a spus Olteanu, adăugând că prima moţiune de cenzură din toamnă va fi pe tema asumării răspunderii Guvernului.

Potrivit sursei citate, este vorba, printre altele, de salarizarea unică, de sistemul unic de pensii şi de restructurarea agenţiilor.

"Îmi este greu să vă spun acum pe ce temă de conţinut vom depune moţiunea de cenzură pentru că cele mai multe încă nu se cunosc. Salarizarea unică o cunoaştem şi acolo avem de ce să depunem moţiune de cenzură pentru că practic, în loc să ducă la o armonizare salarială, se reduc salariile celor din sectorul bugetar", a spus Olteanu, adăugând că liberalii aşteaptă să vadă ce se va întâmpla şi cu legea educaţiei.

Olteanu a adăugat că liberalii vor colabora cu UDMR pentru a putea depune moţiunea de cenzură.

Guvernul îşi asumă răspunderea în Parlament, în 2 septembrie, pe legea salarizării unice, pe legea restructurării agenţiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum şi pe legile educaţiei, a anunţat, luni, după şedinţa coaliţiei, premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici