Onţanu: UNPR va obţine în 2012, alături de PDL, 30% din simpatia populară

Liderul UNPR Neculai Onţanu s-a declarat convins, marţi seară, că la viitoarele alegeri UNPR va obţine, alături de PDL, 30 la sută din "simpatia populară", respectiv funcţiile de primar general, primar de sector şi preşedinte al CJ Ilfov.

486 afișări
Imaginea articolului Onţanu: UNPR va obţine în 2012, alături de PDL, 30% din simpatia populară

Onţanu: UNPR va obţine în 2012, alături de PDL, 30% din simpatia populară (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

Onţanu a menţionat, la Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea Bucureşti - Ilfov, că acest partid intenţionează ca în urma alegerilor din anul 2012 să preia mandatul popular pe care cetăţenii l-au acordat, până în prezent, PSD şi altor partide de stânga. El a apreciat că aceste partide au trădat interesele oamenilor.

Liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu şi Ion Toma, vicepreşedinţi, primari şi membri ai conducerii Uniunii participă la Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare VIII Bucureşti - Ilfov.

La întrunire sunt prezenţi aproximativ 8.000 de lideri locali şi membri din judeţul Ilfov şi din cele şase sectoare ale Municipiului Bucureşti.

Înainte de începerea evenimentului, participanţii, în cea mai mare parte tineri, au scandat în continuu "România, România, ole, ole, ole!", "Bucureşti, Bucureşti!", "Oprea, Oprea!", 'UNPR, UNPR!", aplauzele mulţimii fiind însoţite de bătăi de tobă şi sunet de trompete.

Participanţii, purtând fulare şi tricouri roşii cu sigla partidului, fluturau steaguri roşii cu însemnele UNPR şi drapele tricolore şi afişau pancarte cu sectorul din care fac parte.

Reuniunea, care are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, ocupată până la refuz de membrii UNPR, a început cu un spectacol de muzică susţinut de Ovidiu Komornic şi Gheorghe Turda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici