Oprea a venit la şedinţa în care PSD va adopta o decizie în cazul votului pentru Ungureanu la SIE

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit la sediul PSD pentru a participa la şedinţa Biroului Permanent în care PSD urmează să adopte o decizie politică în cazul votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

855 afișări
Imaginea articolului Oprea a venit la şedinţa în care PSD va adopta o decizie în cazul votului pentru Ungureanu la SIE

Oprea a venit la şedinţa în care PSD va adopta o decizie în cazul votului pentru Ungureanu la SIE (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În declaraţii anterioare, atât liderul PSD, premierul Victor Ponta, cât şi preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, au anunţat că parlamentarii social-democraţi vor vota împotrivă sau nu vor participa la vot, acuzând, printre altele, faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a consultat PSD înaintea nominalizării.

În schimb, Oprea a precizat că UNPR va vota în favoarea acestei nominalizări.

Conducerile celor două Camere ale Parlamentului sunt convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat de preşedintele Iohannis, la conducerea SIE, în condiţiile în care reprezentanţii PSD şi cei ai ALDE se opun numirii acestuia, iar UNPR, PNL şi UDMR o susţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici