Oprea: Nu-mi iau concediu în această vară, depinde de premier dacă preiau atribuţiile interimar

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, întrebat dacă va prelua interimar conducerea Guvernului în cazul în care Victor Ponta se va opera din nou, că nu-şi va lua concediu şi este gata să-şi facă datoria dacă îi cere premierul, arătând că nu este "genial", atuul său fiind acela că a muncit.

420 afișări
Imaginea articolului Oprea: Nu-mi iau concediu în această vară, depinde de premier dacă preiau atribuţiile interimar

Gabriel Oprea (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Întrebat dacă va prelua conducerea interimară a Guvernului dacă Ponta pleacă să se opereze din nou, Oprea a răspuns: "Să mă exprim mai plastic: Nu sunt genial. Ştiţi care a fost atuul meu întotdeauna? Am muncit şi am căutat să-mi fac datoria. Mă veţi vedea la datorie, inclusiv în această perioadă de vară, asta am făcut întotdeauna. Dacă Victor Ponta hotărăşte că pot să preiau pentru o anumită perioadă de timp atribuţiile de premier interimar, am mai făcut-o, mi-am făcut datoria, depinde de primul ministru al României".

Liderul UNPR a precizat că nu-şi va lua concediu în această vară. "Nu-mi iau concediu, că aşa i-am promis lui Victor Ponta şi aşa fac în fiecare an", a adăugat Oprea.

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la şedinţa BPN al PSD, fără să se sprijine pe cârje, spunând că i s-a luat o greutate de pe umeri şi poată să meargă mai uşor, refuzând să precizeze când va pleca în Turcia, pentru o nouă intervenţie medicală.

"Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot să merg mai uşor", a spus Ponta, întrebat de ziarişti în legătură cu faptul că nu mai merge în cârje. El nu a vrut să ofere explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu posibila plecare în Turcia, pe motiv că nu are legătură cu PSD.

Joi, într-o emisiune tv, premierul Victor Ponta a precizat că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici