Oprea: Udrea este un lider competent, o spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, duminică, la şedinţa PDL Bucureşti, că Elena Udrea, candidat la şefia acestei organizaţii, este un lider competent, tânăr, cu viziune, care, în calitate de ministru, se numără printre cei mai "muncitori, eficienţi şi seriorioşi oameni".

57 afișări
Imaginea articolului Oprea: Udrea este un lider competent, o spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită

Oprea: Udrea este un lider competent, o spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Doamna ministru se numără printre cei mai serioşi, eficienţi, muncitori şi perseverenţi oameni pe care i-am întâlnit. Indiferent de ce spun ziarele, contează faptele. Vă spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită", a arătat Oprea.

Oprea a vorbit participanţilor despre proiectele comune ale ministerelor Apărării şi Dezvoltării pentru asigurarea de locuiinţe tinerilor şi celor săraci.

El a mai spus că Guvernul Boc se bate pentru a depăşi perioada de criză şi a arătat că UNPR rămâne partener de coaliţie.

Potrivit lui Oprea, alegerea Elenei Udrea la conducerea organizaţiei PDL Bucureşti este un semnal de reformă şi consolidare politică la nivelul Capitalei.

"Ca preşedinte executiv al UNPR, vă asigur că vom fi parteneri serioşi la guvernare şi vă asigur şi partereri serioşi la Capitală", a mai spus Oprea.

Liderii PDL şi reprezentanţii organizaţiei Bucureşti s-au reunit, duminică, la Parlament, pentru a alege conducerea filialei, singurul candidat înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte fiind Elena Udrea.

Ea a declarat, la începtulul evenimentului, că are emoţii ca organizator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici