Oprescu, "poporului pesedist": Invitarea mea la Congres, o dovadă de civilizaţie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a adresat, sâmbătă, delegaţilor la Congresul PSD, cu sintagma "stimate popor pesedist", spunând că invitarea sa la reuniune este o dovadă de civilizaţie, discursul său fiind aplaudat de participanţii la reuniune.

19 afișări
Imaginea articolului Oprescu, "poporului pesedist": Invitarea mea la Congres, o dovadă de civilizaţie

Oprescu, "poporului pesedist": Invitarea mea la Congres, o dovadă de civilizaţie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Oprescu a afirmat, în faţa "poporului pesedist", că este onorat de invitarea lui la Congres, considerând aceasta un gest "de civilizaţie, de înţelepciune politică şi de prietenie".

"PSD reprezintă un puternic electorat, electoratul de stânga, social-democrat şi niciodată nu am să mă dezic de originile mele", a spus fostul lider al PSD Bucureşti, recompensat cu aplauze de delegaţii la Congres.

El a spus că are încă mulţi prieteni în PSD, ca şi în alte partide.

"Aici m-am format, este omeneşte ca, acolo unde ţi-ai petrecut o parte de viaţă, cu bune şi cu rele, să îţi rămână tot timpul în suflet şi în minte", a adăugat Oprescu.

El le-a spus delegaţilor PSD că se află în faţa lor ca "un fost coleg şi ca un prieten".

"Unii vor comenta prezenţa mea aici, dar eu mă bucur că am această şansă. Sunt conştient că multe voturi le-am obţinut din partea electoratului de stânga şi am credinţa că forţa politică care se numeşte PSD poate impune o direcţie şi o viziune pentru dezvoltarea acestei ţări", a mai afirmat Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici