Oprişan: Coaliţia PSD-UNPR-ALDE merge mai departe şi după votul din Parlament la Ungureanu

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat miercuri că în plan guvernamental coaliţia PSD-UNPR-ALDE funcţionează în continuare şi după votul din Parlament la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, arătând că liderul UNPR a spus mereu că îl sprijină pe preşedinte în probleme de securitate.

594 afișări
Imaginea articolului Oprişan: Coaliţia PSD-UNPR-ALDE merge mai departe şi după votul din Parlament la Ungureanu

Marian Oprişan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Întrebat cum arată majoritatea după votul de marţi din Parlament, Oprişan a spus: "Dacă suntem în plan guvernamental, coaliţia PSD -UNPR- ALDE există şi va merge în continuare, pe probleme de securitate, de servicii secrete şi aşa mai departe, domnul preşedinte al UNPR Gabriel Oprea s-a exprimat întotdeauna şi în ultimii cinci ani foarte consecvent şi a spus: îl sprijin pe şeful statului, indiferent cum îl cheamă în probleme de securitate naţională".

Potrivit lui Oprişan, coaliţia merge în continuare, pentru că are "lucruri de rezolvat".

"Coaliţia, PSD, UNPR, ALDE, merge în continuare, pentru că avem multe lucruri de rezolvat din cele pe care le-am promis cetăţenilor ţării şi, dacă aţi observat, unele chiar au devenit realitate. Aşa realitate va deveni şi TVA de 19%, a devenit realitate TVA pentru alimente, Codul Fiscal este o realitate", a adăugat Oprişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici