Orban a anunţat care este singurul consilier din Guvernul Dăncilă la care nu renunţă

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat că va continua colaborarea cu unul dintre consilierii onorifici ai fostului premier Viorca Dăncilă.

41282 afișări
Imaginea articolului Orban a anunţat care este singurul consilier din Guvernul Dăncilă la care nu renunţă

Orban a anunţat care este singurul consilier din Guvernul Dăncilă la care nu renunţă

Consilierul este fostul internaţional Gică Popescu. Acesta ajută guvernul cu organizarea Campionatul European din 2020.

„M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal, şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu", a declarat Ludovic Orban.

Declaraţia a fost făcută după ce premierul Ludovic Orban şi viceprim-ministrul Raluca Turcan au participat, marţi, la instalarea în funcţie a noului ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

În schimb, premierul a demis-o în această dimineaţă pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al premierului. El a precizat că acum aceasta se poate ocupa „liniştită” de campania pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici