Orban a preluat de la Nicuşor Dan cheia „succesului”. Simbolul victoriei Primarului General, predat liberalilor în noua campanie

  • Predare-primire la PNL, simbolică, de la un câştigător al alegerilor locale către actualii candidaţi la alegerile parlamentare.
  • Ludovic Orban şi Nicuşor Dan şi-au dat din nou mâna, de data aceasta cu rolurile schimbate, cu Orban, candidat la Bucureşti.
  • Nicuşor Dan a luat parte la inaugurarea sediului de campanie al PNL Bucureşti, alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, căruia i-a predat cheia sediului "cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL”.
877 afișări
Imaginea articolului Orban a preluat de la Nicuşor Dan cheia „succesului”. Simbolul victoriei Primarului General, predat liberalilor în noua campanie

Orban a preluat de la Nicuşor Dan cheia „succesului”. Simbolul victoriei Primarului General, predat liberalilor în noua campanie

Echipa PNL Bucureşti, condusă de liderul partidului, Ludovic Orban, şi-a prezentat noul sediu de campanie, în incinta Magazinului Bucureşti, acelaşi folosit de Nicuşor Dan în campania pentru alegerile locale, „un loc simbolic (...) kilometrul zero al Bucureştiului”, „un sediu cu noroc”, cum îl prezintă Nicuşor Dan.

Începând de la alegerile locale din septembrie, câştigate în Bucureşti de Nicuşpr Dan, premierul Ludovic Orban şi primarul general al Capitalei sunt nedespărţiţi. Cea mai recentă acţiune a celor doi a fost în cursul săptămânii, la semnarea contractului de finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea a 210 kilometri din reţeaua principală de termoficare a Capitalei.

La evenimentul de predare a ştafetei electorale, Ludovic Orban i-a mulţumit primarului pentru cheia simbolică şi a garantat din nou continuitatea parteneriatului Primărie-Guvern, pentru a pune în practică toate proiectele pe care le iniţiază administraţia locală „pentru ca Bucureştiul să devină o capitală economică regională”.

„Domnule Primar General, vă mulţumesc că ne-aţi ajutat să asigurăm continuitatea în acest sediu care, chiar cred că poate fi considerat un simbol al noului Bucureşti. Ne-am angajat, alături de dumneavoastră, domnule Primar General, să punem în practică un program ambiţios, spectaculos, temerar, pentru a transforma Bucureştiul într-o capitală europeană de care să fim mândri, într-un centru în care viaţa oamenilor să se desfăşoare în cele mai bune condiţii şi de asemenea, într-o capitală economică regională, aşa cum ne dorim să ajungă oraşul pe care îl iubim”, a afirmat Orban, în discursul de inaugurare a sediului de campanie al PNL în Bucureşti.

“Acesta a fost sediul meu de campanie, un sediu cu noroc, un sediu în care am colaborat foarte bine cu echipa PNL. Am fost foarte fericit pentru că au ales să păstreze acest sediu. L-am ales pentru că este un loc simbolic (...) care recuperează vechiul Bucureşti într-un mod care este foarte prietenos cu simbolurile vechi ale Bucureştiului. L-am ales pentru că suntem în Kilometrul zero al Bucureştiului. Eu o să urez succes echipei PNL şi sunt convins că o să avem aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie”, a spus, la rândul său, Nicuşor Dan.

La eveniment au fost prezenţi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru şi alţi candidaţi ai PNL, cu care Primarul General este convins că va avea aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie.

Premierul Orban a îndemnat bucureştenii la vot pe 6 decembrie, caracterizând alegerile parlamentare ca decisive pentru România: “Veniţi la vot! În 2016, mulţi au crezut că nu sunt importante alegerile parlamentare şi absenţa de la vot a oamenilor buni a dus la crearea unui monstru care în trei ani de zile era să pună pe butuci România”.

Orban deschide lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor, iar toţi miniştrii din guvern sunt plasaţi pe poziţii eligibile. 

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti se află: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Pe primele locuri pe lista pentru Senat la Bucureşti se află: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici