Orban acuză Parlamentul de iresponsabilitate: Iar a făcut o nefăcută. Votează ca în an electoral

Premierul Ludovic Orban a acuzat Parlamentul că ”face nefăcute” şi adoptă legi care generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. El le-a cerut miniştrilor să fie mai activi în comunicarea publică, să prevină ”toate năzdrăvăniile şi populismele astea”.

780 afișări
Imaginea articolului Orban acuză Parlamentul de iresponsabilitate: Iar a făcut o nefăcută. Votează ca în an electoral

Orban acuză Parlamentul de iresponsabilitate: Iar a făcut o nefăcută. Votează ca în an electoral

”Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege şi trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în şa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă faţă plăţilor. Un asemenea gest de iresponsabilitate... Încercaţi să fiţi mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situaţia în care foarte greu vom putea face faţă obligaţiilor generate în Parlament”, a declarat în şedinţa de Guvern premierul Ludovic Orban.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus că legea care prevede acordarea despăgubirilor pentru secetă, care a făcut referire şeful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodată.

Orban i-a cerut lui Oros să ia legătura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menţionată.

”La dezbaterea în plen să fie prezenţi miniştri pentru ai convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci în funcţie de argumente solide”, a conchis Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
parlament,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici