Orban, anunţ despre majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie: Suntem în analiză

Premierul Ludovic Orban a spus, joi seara, că analizează posibilitatea majorării pensiilor cu 40% de la 1 septembrie. Şeful Executivului spune că depinde de cât de repede scapă România de epidemie. Legea prevede creşteri de 40% a punctului de pensie de la 1 septembrie 2020.

5924 afișări
Imaginea articolului Orban, anunţ despre majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie: Suntem în analiză

Orban, despre majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie: Suntem în analiză

„Deocamdată sunt legi care sunt aflate în vigoare. Aşa cum am declarat întotdeauna, construcţia bugetului a prevăzut sumele necesare pentru creşterea pensiilor, dar în mod evident pe baza prognozelor, a analizelor, evaluărilor privind evoluţia economiei, vom lua decizia astfel încât să fie sustenabilă orice fel de creştere a oricărui venit, pensie sau alt venit. (...) Suntem în analiză. (...)Legea se aplică de la 1 septembrie. O să luăm o decizie până la data respectivă. (...) Cel mai probabil vom avea o creştere economică negativă, cuprinsă între minus 1 şi minus 3%. Depinde cât de repede scăpăm de epidemie”, a spus, joi seara, la TVR 1, Ludovic Orban.

Legea prevede creşteri de 40% a punctului de pensie de la 1 septembrie 2020.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
pensii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici