Orban are o nouă funcţie: „Sunt profund onorat”

Ludovic Orban preia preşedinţia Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre: „Sunt profund onorat”.

4956 afișări
Imaginea articolului Orban are o nouă funcţie: „Sunt profund onorat”

Orban are o nouă funcţie: „Sunt profund onorat”

„Sunt profund onorat să preiau preşedinţia Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), care de-a lungul timpului şi-a dovedit rolul esenţial de dialog, la nivel regional, precum şi de cooperare cu partenerii europeni şi internaţionali”, transmite Ludovic Orban.

„Am transmis astăzi (marţi - n.r.), în cadrul sesiunii online de deschidere a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), că sunt profund onorat să preiau preşedinţia acestei organizaţii care de-a lungul timpului şi-a dovedit rolul esenţial de dialog, la nivel regional, precum şi de cooperare cu partenerii europeni şi internaţionali”, adaugă acesta.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, lider PNL, afirmă că stabilitatea şi prosperitatea zonei Mării Negre este de importanţă strategică pentru România, atât la nivel guvernamental cât şi parlamentar.

„Coeziunea şi acţiunile constructive trebuie să fie cuvintele cheie pentru cooperarea viitoare, în cadrul acestei Adunări Parlamentare. Pandemia a evidenţiat importanţa strategică a conectivităţii pentru securitatea şi rezistenţa noastră economică. Având în vedere schimbările profunde care au avut loc atât în Europa, cât şi în întreaga lume în ultimul an, digitalizarea a devenit unul dintre subiectele de bază şi s-a dovedit a fi esenţială în timpul pandemiei. În acest context, preşedinţia română a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) îşi propune să se concentreze pe <Deschiderea Parlamentelor: Inovaţie şi Digitalizare>, ca temă pentru dezbaterea generală în următoarea plenară”, conchide Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici