Orban cere ca ordinul comun privind reluarea şcolii să fie publicat marţi

  • Premierul Ludovic Orban a cerut miniştrilor Sănătăţii şi Educaţiei să ajungă la o formă „aproape definitivă” a ordinului comun privind reluarea şcolii
  • Orban vrea ca ordinul să fie publicat în Monitorul Oficial marţi
  • El a precizat că acest ordin este necesar pentru o predictibilitate a începerii anului şcolar
1053 afișări
Imaginea articolului Orban cere ca ordinul comun privind reluarea şcolii să fie publicat marţi

Orban cere ca ordinul comun al MS şi al MEC privind reluarea şcolii să fie publicat marţi

„Domnule ministru Tătaru şi doamna Anisie, solicit ca în cursul zilei de azi să ajungeţi la o formă aproape definitivă a ordinului comun privind reluarea şcolii, începerea anului şcolar şi cel târziu mâine dimineaţă să avem o şedinţă astfel încât să putem publica mâine ordinul”, a spus Ludovic Orban.

El a precizat că acest ordin este necesar pentru o predictibilitate a începerii anului şcolar.

„Dacă aveţi anumite diferenţe de abordare pe anumite teme vom lua decizia, astfel încât marţi să fie publicat, astfel încât să existe o predictibilitate să putem pune în mişcare întreg mecanismul de pregătire a şcolilor în bune condiţii”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici