Orban, despre alegerile din PNL: „Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul”

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Arad, că nu este genul care să îşi facă poze ca să îşi arate sprijinul.
  • Orban a mai precizat că este susţinut de mulţi colegi de partid la alegerile de la congresul PNL din septembrie.
  • „Ne consultăm, luăm decizii împreună”, a spus el despre relaţia cu Cîţu.
308 afișări
Imaginea articolului Orban, despre alegerile din PNL: „Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul”

Orban, despre alegerile din PNL: Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul

„La congres vor participa 5.000 de delegaţi şi felul meu de a face campanie este evident de a avea o relaţie cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanţii PNL în administraţia locală şi centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL. (...) Eu nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul. Pe mine mă spriijină foarte mulţi colegi din partid, sunt un om care practic aproape viaţa mea s-a identificat cu viaţa PNL după 1990”, a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, Ludovic Orban.

Acesta a vorbit şi despre relaţia cu premierul, după ce acesta a devenit contracandidatul său la funcţia de preşedinte al partidului.

„Florin Cîţu este premierul PNL, colaborăm, eu în calitate de preşedinte, Florin Cîţu în calitate de premier al PNL, ne consultăm, luăm decizii împreună, reprezentăm PNL la reuniunile coaliţiei şi evident că avem poziţii comune. Între noi, chiar dacă suntem acum într-o competiţie, este spirit de echipă, pentru că obiectivul este ca această campanie să nu afecteze actul de guvernare”, a mai spus liderul liberal.

El a precizat că în această campanie nu e suficient să apară într-o poză cu un preşedinte de organizaţie: „O organizaţie are mii de membri, are zeci de primari, sute de consilieri locali, opţiunile oamenilor sunt opţiunile fiecărui membru în parte”.

CITEŞTE AICI: Pe cine preferă Turcan la şefia PNL dintre Cîţu şi Orban

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici