Orban, despre anunţul lui Cataramă că nu participă la mitingul de marţi seara: Dacă nu a vrut să vină e treaba lui

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, referitor la anunţul prim-vicepreşedintelui PNL Sector 2, Viorel Cataramă, care a spus că nu va participa la mitingul de marţi seară din Piaţa Victoriei, că este "treaba lui dacă nu a vrut să vină".

1132 afișări
Imaginea articolului Orban, despre anunţul lui Cataramă că nu participă la mitingul de marţi seara: Dacă nu a vrut să vină e treaba lui

Orban, despre anunţul lui Cataramă că nu participă la mitingul de marţi seara: Dacă nu a vrut să vină e treaba lui

"Nu aş vrea să vorbesc despre acest subiect. Este membru, este prim-vicepreşedinte la PNL Sector 2. Preşedinţii de organizaţii au fost invitaţi, consilierii general, locali, pe lângă parlamentari PNL. El dacă nu a vrut să vină e treaba lui. Noi am ieşit pentru reprezentarea acelor români care merită respectul nostru pentru efortul lor uriaş de a se lupta cu puterea", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, într-o emisiune difuzată marţi seară pe postul Realitatea Tv.

Orban a ţinut să precizeze că mitingul de marţi seară din Piaţa Victoriei nu a fost organizat de PNL, ci au fost prezenţi deputaţii şi senatorii PNL care au decis să fie acolo.

"Au fost prezenţi 80 de parlamentari ai PNL. Am rezistat în ploaie şi am transmis un mesaj foarte simplu, că respectăm toţi oamenii care au ieşit în stradă după OUG 13, care şi-au manifestat opoziţia paşnic faţă de OUG, le-am transmis un mesaj că vom merge până la capăt şi vom sprijini lupta. Foarte mulţi dintre ei au manifestat fără să aibă un interes personal, şi cred că merita să ne scoatem pălăria în faţa acestor oameni oneşti", a explicat preşedintele liberalilor.

Câteva zeci de persoane s-au strâns marţi seară în Piaţa Victoriei, la mitingul anunţat de Partidul Naţional Liberal.

Manifestaţia din faţa Guvernului a fost anunţată de PNL. "Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban.", a fost mesajul care circulă în cercurile interne ale partidului.

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL Sector 2, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu va ieşi în stradă, aşa cum îndeamnă liderul formaţiunii din care face parte, deoarece locul partidelor nu este în stradă.

"Nu merg (n.r. - la miting) pentru că locul partidelor nu este în stradă, ci au alte mijloace democratice de a demonstra şi a încerca să se opună. În stradă merge societatea civilă care nu are alt loc în care să se manifeste", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici