Orban, despre migraţia din PMP: Există riscul dacă noi nu-i primim, să plece în altă parte

Ludovic Orban a declarat, în legătură cu posibilitatea trecerii deputatului PMP Robert Turcescu la PNL, că nu a avut cu acesta o discuţie în acest sens, pentru că nu este un lucru fair-play în preajma moţiunii de cenzură, dar dacă partidul nu-i primeşte, există riscul ca aceştia să plece altundeva.

298 afișări
Imaginea articolului Orban, despre migraţia din PMP: Există riscul dacă noi nu-i primim, să plece în altă parte

Orban, despre migraţia din PMP: Există riscul dacă noi nu-i primim, să plece în altă parte

"Nu am avut nicio discuţie cu domnul Turcescu legată de subiectul acesta şi cu niciun parlamentar din PMP, că nu mi se pare fair-play, în prag de moţiune să iei parlamentari de la ei. Deşi, din păcate, în PMP există o tendinţă a unor parlamentari de a pleca din PMP şi există riscul, dacă ei ciocănesc la uşa noastră şi noi nu-i primim, ei să plece în altă parte", a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, marţi seară la postul Realitatea Tv.

Pe 16 iunie, la Congresul PMP a avut loc o dispută între Robert Turcescu şi Traian Băsescu. Deputatul PMP s-a arătat supărat că acesta nu a rămas preşedinte până după alegerile europarlamentare, în timp ce Băsescu i-a reproşat dispreţul pentru unirea României cu Republica Moldova. În cadrul evenimentului, Traian Băsescu a primit titlul de preşedinte de onoare al partidului, iar deputatul Eugen Tomac, singurul candidat înscris în cursă, a fost ales preşedinte al PMP.

Reamintim că pe 29 mai, PMP a rămas fără grup la Senat, după ce senatorii Ion Ganea şi Iustin Talpos au trecut la PSD, fiind nevoie de cei puţin şapte parlamentari pentru a forma un grup. În aceeaşi zi şi deputatul Valeriu Steriu, care era atunci preşedinte executiv al formaţiunii, a anunţat că părăseşte partidul şi se înscrie în PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici