Orban, despre Nicolae Ciucă: „Un om care toată viaţa a dat ordine sau a executat ordine”

„Fără secretariatul general al Guvernului şi fără ministrul Finanţelor premierul e lipsit de mâna dreaptă şi de mâna stângă, premierul nu mai e premier”, spune fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban. El spune că Nicolae Ciucă este „un om care toată viaţa a dat ordine sau a executat ordine”.

1772 afișări
Imaginea articolului Orban, despre Nicolae Ciucă: „Un om care toată viaţa a dat ordine sau a executat ordine”

Orban, despre Nicolae Ciucă: „Un om care toată viaţa a dat ordine sau a executat ordine”

„În perioada alegerilor va fi premier PSD. Această înţelegere cu PSD presupune că PSD va avea poziţia de premier în ultimul an şi jumătate din actuala legislatură, în special în anul 2024, premierul nu mai e premier. Fără secretariatul general al Guvernului şi fără ministrul Finanţelor premierul e lipsit de mâna dreaptă şi de mâna stângă, premierul nu mai e premier”, spune fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban.

Despre Nicolae Ciucă, Orban spune că este „un om care toată viaţa a dat ordine sau a executat ordine”.

Orban apreciază că alianţa PNL-PSD este una „contra naturii”.

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat liderii formaţiunilor parlamentare, luni, la consultări pentru formarea noului guvern. Reprezentaţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale merg împreună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici