Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că informaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia preşedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut să candideze la Primăria Capitalei, este „o minciună gogonată”.

1151 afișări
Imaginea articolului Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată

Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată

”A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată. Nu are nicio legături cu discuţia dintre noi. Eu am prezentat public discuţiile dintre noi. Şi chiar mă deranjează că două site-uri de ştiri, deşi toată lumea mă cunoaşte că sunt un om deschis care răspunde la telefon, care se pune la dispoziţia mass-mediei şi a publicului informaţii, au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenţie, fără măcar să îmi ceară punctul de vedere, să mă întrebe dacă e adevărat. Nu s-a discutat acest subiect. Pur şi simplu e o scorneală. Probabil au vrut să îşi crească traficul cu fake news”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat sâmbătă, la Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti, dacă e adevărată informaţia.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineaţă, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală. La slujbă a fost prezent şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

În spaţiul public au apărut informaţii, pe surse, potrivit cărora la întâlnire de vineri, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis i-ar fi propus lui Ludovic Orban să candideze la funcţia de primar general al Capitalei.

Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a stabilit cu preşedintele Klaus Iohannus organizarea de alegeri anticipate. Premierul a explicat că a decis alături de şeful statului ca anticipatele să aibă loc odată cu localele sau la o dată apropiată de locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici