Orban, despre varianta ca Florin Cîţu să fie premier: „Deja sunt cu un pas în afara PNL”

Ludovic Orban spune că este deja cu un pas „în afara Partidului Naţional Liberal” şi că se agaţă de „iluzia” că „poate le va veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forţă decizia în partid”.

3124 afișări
Imaginea articolului Orban, despre varianta ca Florin Cîţu să fie premier: „Deja sunt cu un pas în afara PNL”

Orban, despre varianta ca Florin Cîţu să fie premier: „Deja sunt cu un pas în afara PNL”

Întrebat miercuri dacă va accepta ca Florin Cîţu să fie propunerea PNL pentru funcţia de premier, Ludovic Oban a spus: „Eu am anunţat public că nu voi susţine o astfel de propunere şi vă spun de acum că nu voi susţine nici alte propuneri pe care le consider nedemne de PNL”.

„Deja sunt cu un pas în afara PNL, ca să ştiţi. Nu am luat decizia pentru că încă mă agăţ poate de o speranţă deşartă că le poate veni mintea la cap celor care astăzi au ocupat efectiv în forţă decizia în partid şi voi ţine cont de ceea ce spun cetăţenii români şi de baza PNL. E o iluzie, încă mai sper. Pe de altă parte, în momentul în care o să fiu convins că nu mai există nicio şansă ca PNL să-şi respecte tradiţia, valorile, credinţa şi mai ales să respecte cetăţeanul care ne-a acordat încederea, eu voi ţine cont nu de o posibilă relaţie cu conducerea partidului şi de promisiunile deşarte pe care mi le-ar putea face Iohannis sau oricine altcineva, ci de ceea ce spune cetăţeanul român”, afirmă Orban.

Acesta adaugă că „Iohannis a reuşit o contraperformanţă greu de imaginat ca în 4 luni să distrugă nu numai coaliţia şi să lase România în criză, dar a reuşit să discrediteze ideea de guvernare de centru-dreapta pe termen mediu şi lung”.

CITEŞTE ŞI: Cîţu: Soluţia este un nou guvern format în jurul PNL. Deschidem discuţii cu toate partidele, fără AUR

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici