Orban: Dragnea, pe post de chibiţ la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi preşedintele Iohannis

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că liderul PSD, Liviu Dragnea a fost „pe post de chibiţ” la întâlnirea dintre premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că liderului PSD i-a fost frică să o lase pe Viorica Dăncilă singură cu preşedintele Iohannis.

374 afișări
Imaginea articolului Orban: Dragnea, pe post de chibiţ la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi preşedintele Iohannis

Orban: Dragnea, pe post de chibiţ la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi preşedintele Iohannis

"Cred că a fost aşa pe post de chibiţ dl Dragnea şi cred că acesta este rolul pe care i l-a dat domnul preşedinte, un rol potrivit", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a negat că prin participarea la întâlnire Liviu Dragnea a fost validat ca premier de facto de către preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu, sub nicio formă. Sunt convins că domnul Dragnea s-a cerut să participe la această întâlnire între preşedintele României şi doamna Dăncilă, că probabil i-a fost frică să o lase pe doamna Dăncilă singură cu domnul Iohannis ca nu cumva doamna Dăncilă să vină la întâlnire cu ideile domnului Dragnea şi să plece cu ideile domnului preşedinte", a răspuns Orban, întrebat dacă prin această participare Dragnea a fost validat ca premier de facto de către preşedintele Iohannis.

Şeful statului Klaus Iohannis a declarat, joi seară, ca a avut o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă şi cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, unul dintre subiectele discutate fiind justiţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici