Orban, după rezultatele de la Congresul PNL: „Nu sunt înfrânt. Cîţu nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru”

  • Florin Cîţu nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru, spune fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban.
  • „Dacă va mai fi, va fi din mila PSD. A devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni persona non grata”, a spus fostul preşedinte PNL.
8107 afișări
Imaginea articolului Orban, după rezultatele de la Congresul PNL: „Nu sunt înfrânt. Cîţu nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru”

Ludovic Orban a spus, într-o scurtă declaraţie de presă făcută luni, că nu este înfrânt: „sunt pe câmpul de luptă şi voi continua să lupt pentru libertate, democraţie”.

Orban a adăugat că Florin Cîţu nu înţelege un lucru, „chiar dacă a ajuns cum a ajuns preşedintele PNL. Mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al Partidului Naţional Liberal aşa cum a ajuns el. Nu înţelege un lucru: că nu va mai fi prim-ministru sau dacă va rămâne prim-ministru va rămâne numai din mila PSD. Iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să îţi baţi joc de tot simpatizanţii PNL, care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu. (...) E un om care practic a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persona non grata”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici