Orban îi ameninţă pe Ciolacu şi Ponta că vor fi amendaţi pentru că nu au purtat mască în Parlament

  • Ludovic Orban a fost audiat, azi, în Parlament
  • Marcel Ciolacu şi Victor Ponta nu au purtat mască în plenul Camerei Deputaţilor
  • Orban îi ameninţă că vor fi amendaţi
642 afișări
Imaginea articolului Orban îi ameninţă pe Ciolacu şi Ponta că vor fi amendaţi pentru că nu au purtat mască în Parlament

Orban îi ameninţă pe Ciolacu şi Ponta că vor fi amendaţi pentru că nu au purtat mască în Parlament

Ludovic Orban îi ameninţă pe Marcel Ciolacu şi pe Victor Ponta că ar putea fi amendaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie ieri, în plenul Parlamentului.
 
„Un comportament total incorect din partea unor care se pretind lideri. Aici forta exemplului e cea mai importanta. In spatii inchise exista obligativitatea purtarii mastii. In discursul la microfon nu au purtat masca si a fost o decizie a lor. De fapt, ei se considera deasupra legii si ca doar cetatenii obisnuiti trebuie sa respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au in raport cu legea”, a declarat Orban, la B1.
 
Premierul a fost ieri în faţa Parlamentului pentru a da explicaţii cu privire la măsurile luate în gestionarea epidemiei de covid. Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit din plen fără mască de protecţie, spunând, în glumă, că dacă va strănuta o să vină Marcel Vela să îl aresteze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici