Orban îl contrazice pe Tătaru pentru afirmaţia „toţi suntem vinovaţi în această ţară”, din seara tragediei de la Piatra Neamţ

Premierul Ludovic Orban îl contrazice pe ministrul Sănătăţii, nelu Tătaru, care afirmase că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamţ există o vină colectivă: „Întotdeauna există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare”.

2316 afișări
Imaginea articolului Orban îl contrazice pe Tătaru pentru afirmaţia „toţi suntem vinovaţi în această ţară”, din seara tragediei de la Piatra Neamţ

Orban îl contrazice pe Tătaru pentru afirmaţia „toţi suntem vinovaţi în această ţară”, din seara tragediei de la Piatra Neamţ

„Într-un moment dificil a făcut o declaraţie... Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare”, spune Ludovic Orban.

Ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, a declarat sâmbătă seara la Spitalul mobil de la Leţcani din judeţul Iaşi că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamţ există o vină colectivă. El a explicat că va face o reevaluare a întregului sistem medical.

„Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi pentru neimplicare ... cred că suntem toţi vinovaţi în această ţară, nu doar sistemul medical şi autorităţile locale, pentru că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”, a declarat ministrul Tătaru la Leţcani.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici