Orban l-a demis pe secretarul general de la Ministerul Sănătăţii: Ministrul are nevoie de un om de încredere

  • Nelu Tătaru este noul ministru al Sănătăţii, după demisia lui Victor Costache
  • Orban l-a demis pe secretarul general al Ministerului Sănătăţii
  • Orban: Ministrul are nevoie de un om de încredere
48028 afișări
Imaginea articolului Orban l-a demis pe secretarul general de la Ministerul Sănătăţii: Ministrul are nevoie de un om de încredere

O nouă demitere la Ministerului Sănătăţii. Orban l-a demis pe secretarul general

În plină pandemie de covid-19, aleşii tăi fac schimbări în structura de conducere a Ministerului Sănătăţii. Ludovic Orban l-a demis pe secretarul general al instituţiei, Georgeta Bumbac, care a fost numită în această funcţie în septembrie 2019, de fostul premier Viorica Dăncilă.
 
„ Nu era o poziţie ocupată prin concurs. Consider că, odată cu numirea unui nou ministru, acesta trebuie să propună secretarul general. Secretarul general şi secretarii de stat din conducerea ministerului trebuie să facă o echipă bună cu ministrul. Ministrul trebuie să aibă încredere. Secretarul general este practic mâna dreapta a ministrului şi are nevoie de un om de încredere”, a spus Ludovic Orban, în faţa Ministerului Sănătăţii.
 
Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial. Premierul a venit şi cu o nouă numire. L-a numit pe Dragoş Garofil în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. 
 
Victor Costache a demisionat ieri din funcţia de ministru al Sănătăţii, chiar în plină criză legată de pandemia de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici