Orban, mesaj pentru Boc: „După ce voi câştiga în 25 septembrie, îi răspund la telefon când vrea”

  • Ludovic Orban i-a transmis de la Cluj un mesaj primarului Emil Boc, susţinător al lui Florin Cîţu.
  • „După ce voi câştiga în 25 septembrie, oricând va dori să vorbească cu mine, îi voi răspunde la telefon”, a spus Orban.
9538 afișări
Imaginea articolului Orban, mesaj pentru Boc: „După ce voi câştiga în 25 septembrie, îi răspund la telefon când vrea”

Orban, mesaj pentru Boc: După ce voi câştiga în 25 septembrie, îi răspund la telefon când vrea

La prezentarea moţiunii sale în Cluj, sâmbătă, Orban le-a mulţumit celor care au venit, apoi a spus: „Sigur că îl salut şi pe domnul primar Emil Boc, şi pe domnul primar de Turda, de Câmpia Turzii, Gherla, Dej şi pe toţi ceilalţi primari ai PNL, evident, prin intermediul camerelor, în cazul în care se uită la această prezentare. Le mulţumesc şi îi asigur că după ce voi câştiga în 25 septembrie, oricând vor dori să vorbească cu mine, le voi răspunde la telefon”.

Preşedintele PNL a adăugat: „dacă vor avea nevoie de mine, îi voi primi întotdeauna cu celeritate, aşa cum am făcut toată viaţa mea”.

Orban spunea recent despre Boc că nu ar trebui să dea lecţii de management politic, pentru că atunci când a fost preşedinte de partid şi premier, formaţiunea sa a scăzut foarte mult în opţiunile electoratului. La rândul lui, Emil Boc i-a cerut să nu mai distrugă PNL din interior.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici