Orban: O felicit pe Gorghiu, voi face tot ce ţine de mine ca alegerea sa să fie un succes pentru PNL

Liberalul Ludovic Orban a declarat, joi, că o felicită pe Alina Gorghiu pentru câştigarea şefiei PNL, el arătând că este alături de aceasta, chiar dacă a fost în competiţie, şi că va face tot ce ţine de persoana sa pentru ca alegerea Alinei Gorghiu să fie un succes pentru partid.

210 afișări
Imaginea articolului Orban: O felicit pe Gorghiu, voi face tot ce ţine de mine ca alegerea sa să fie un succes pentru PNL

Orban: O felicit pe Gorghiu, voi face tot ce ţine de mine ca alegerea sa să fie un succes pentru PNL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Nu am venit aici, alături de Alina Gorghiu, numai ca să fac o poză de familie. O felicit în faţa camerelor de filmat şi în faţa celor care ne urmăresc pentru faptul că a devenit preşedintele PNL şi co-preşedinte al mareloi PNL”, a spus Orban, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o în comun cu Gorghiu.

El a arătat că e alături de noul lider al PNL, Alina Gorghiu, chiar dacă a fost în competiţie cu aceasta pentru funcţie.

”Chiar dacă am fost în competiţie cu Alina Gorghiu, în momentul în care competiţia s-a încheiat, sunt alături de preşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi voi face tot ce depinde de mine pentru ca această alegere să fie confirmată şi Alina să fie un succes pentru PNL”, a spus Orban.

El a spus că Alina Gorghiu are avantajul de a fi o figură ”mai nouă” în viaţa publică.

”Ştiu că o mare parte a alegătorilor şi-au dorit acest lucru ( ca în viaţa publică să apară persoane noi, n.r.) , iar acest lucru s-a realizat prin înţelepciunea colegilor mei de partid. În schimb, e nevoie şi de experienţă, şi Alina are experienţă, iar dacă nu are suficientă experienţă, atunc întreaga mea experienţă îi va sta la dispoziţie”, a mai spus Orban.

El a transmit un mesaj şi către membrii PNL şi simpatizanţii săi care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura sa la preşedinţia partidului, rugându-i să o susţină pe Gorghiu.

„Îi rog ca, aşa cum o susţin eu pe Alina, şi ei să o susţină pe doamna preşedinte a PNL”, a conchis Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici