Orban: Plăcintă nu are ce căuta în PNL. Voi vota împotriva oricărei candidaturi a sa în partid

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Sorina Plăcintă nu are ce căuta în formaţiunea liberală şi că va vota împotriva oricărei candidaturi a acesteia din partea PNL.

848 afișări
Imaginea articolului Orban: Plăcintă nu are ce căuta în PNL. Voi vota împotriva oricărei candidaturi a sa în partid

Orban: Plăcintă nu are ce căuta în PNL. Voi vota împotriva oricărei candidaturi a sa în partid (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)â

"Sorina Plăcintă nu are ce căuta în PNL, după ce s-a prostituat în cel mai jalnic mod. În ceea ce mă priveşte, voi vota împotriva venirii ei şi împotriva oricărei candidaturi a acesteia în partid", a spus Orban pentru MEDIAFAX.

Deputatul PNL a mai arătat că traseismul politic trebuie să înceteze, iar PNL nu are nevoie de dezertori oportunişti din PDL, ci de oameni de valoare din societatea civilă.

"Alegerile parlamentare bat la uşă şi pentru noi important este să pregătim candidaţi care să se bucure de încrederea alegătorilor, să stabilim un program de guvernare credibil şi solid", a mai declarat Ludovic Orban.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici