Orban: „PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă!”

  • Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Dâmboviţa, că PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Klaus Iohannis.
  • Liderul PNL a mai spus că cei din echipa lui Florin Cîţu au pierdut în el un prieten, pe care l-ar fi putut avea tot restul vieţii, „dacă aveau un pic de obraz”.
503 afișări
Imaginea articolului Orban: „PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă!”

Orban: „PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă!”

Liderul PNL a spus că mai degrabă preşedintele Klaus Iohannis are o datorie faţă de PNL.

„Eu cred că PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă! Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL. Şi vă asigur, în acelaşi timp, că după ce voi câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în cei toţi patru ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a spus Orban, la Dâmboviţa.

Acesta a afirmat că de trei luni trăieşte „cea mai grea perioadă a vieţii” : „Să vezi oameni care şterg toate postările din ultimii patru ani de zile, postări în care spuneau adevărul, nu mă lăudau, spuneau adevărul. Normal că m-au lăudat când am dărâmat Guvernul PSD reunind, practic, parlamentari din şase grupuri politice diferite împotriva unui partid care avea 47% în Parlament. Normal că te laudă lumea, recunoşteau adevărul, nu încercau să mă laude pe mine ca să câştige funcţii. Sigur că mulţi m-au lăudat şi ca să câştige. Dar au şters postările, nici măcar postările obiective nu le-au lăsat. Oameni în care am crezut, ăsta-i adevărul, oameni în care am investit”, a spus preşedintele PNL.

El a dat exemplul lui Robert Sighiartău, „pe care nu cred că îl cunoşteaţi când vi l-am propus secretar general al PNL” şi care acum este în echipa lui Florin Cîţu.

Orban a mai spus că aproape toţi din „aşa-zisa echipă câştigătoare” pierd, nu câştigă nimic.

„În primul rând şi-au pierdut un prieten pe care, poate, l-ar fi putut avea tot restul vieţii, dacă aveau un pic de obraz. Dar fiecare îşi alege drumul în viaţă”, a afirmat liderul PNL.

El a comentat şi momentul în care liberalii din echipa lui Florin Cîţu au făcut un „aşa-zis BPN” şi au hotărât că niciun parlamentar nu are voie să participle la şedinţa de plen în care se citeşte moţiunea de cenzură, cu o zi înainte de citirea moţiunii.

„Noaptea, pe la 23.00, trimit o altă convocare, pentru a doua zi dimineaţă, în care iau decizia total contrară, că parlamentarii sunt obligaţi să participle la şedinţa de plen”, a comentat Ludovic Orban.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu candidează pentru şefia partidului la Congresul din 25 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici