Orban: PNL va susţine toate demersurile necesare pentru anticipate. PSD nu mai are legitimitate

Preşedintele PNL Ludovic Orban a precizat, vineri, că formaţiunea sa va susţine toate demersurile necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate, întrucât PSD nu mai are legitimitate, iar programul de guvernare actual nu mai are legătură cu cel din campania electorală.

3747 afișări
Imaginea articolului Orban: PNL va susţine toate demersurile necesare pentru anticipate. PSD nu mai are legitimitate

Orban: PNL va susţine toate demersurile necesare pentru anticipate. PSD nu mai are legitimitate

„Susţinem anticipatele. PSD nu mai are legitimitate. Programul de guvernare nu mai are legătură cu cel prezentat în campanie, cu minciunile gogonate pe care le-au susţinut atunci. Întoarcerea la popor e naturală”, a spus Orban.

„Vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate”, a adăugat liderul PNL, în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri trasmisă live pe Facebook.

Orban a precizat că PSD s-a erodat foarte mult în primul an de guvernare şi şi-a exprimat neîncrederea că, din cauza acestei erodări, va reuşi să ducă la bun sfârşit mandatul de patru ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici