Orban: Pot să fac echipă şi cu Antonescu, şi cu Tăriceanu; eu să fiu preşedintele PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că poate face echipă şi cu Crin Antonescu, care în opinia sa este cel mai bun candidat pentru preşedinţie, şi cu Călin Popescu Tăriceanu, cel mai bun candidat pentru funcţia de premier, iar el să fie doar preşedintele partidului.

22 afișări
Imaginea articolului Orban: Pot să fac echipă şi cu Antonescu, şi cu Tăriceanu; eu să fiu preşedintele PNL

Orban: Pot să fac echipă şi cu Antonescu, şi cu Tăriceanu; eu să fiu preşedintele PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PNL a anunţat că nu are "idiosincrazii" faţă de niciun lider al PNL, putând face echipă şi cu Antonescu, şi cu Tăriceanu.

"Pot să fac echipă cu orice lider al PNL, care primeşte încrederea membrilor bazei PNL, încredere care trebui exprimată în cadrul Congresului printr-un sistem de alegeri uninominal. Consider că pot să fac echipă atât cu Crin Antonescu, pe care în mod evident îl consider candidatul la preşedinţie cel mai potrivit al PNL, pot să fac echipă şi cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl consider cel mai bun candidat la funcţia de prim-ministru al PNL, un om care a demonstrat în patru ani că are capacitatea de a asigura dezvoltarea economică a României şi are capacitatea de a conduce o echipă guvernamentală. Pot să fac echipă cu orice fel de coleg de partid", a susţinut Ludovic Orban.

Întrebat dacă pe cei doi lideri PNL îi vede preşedinte al României, şi respectiv, premier, pe el cum se vede, Orban a replicat: "Eu vreau să fiu preşedinte al PNL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici