Orban: PSD dezinformează. Avem două miliarde de lei pentru Prima casă. Când vor fi stabilite condiţiile necesare pentru 2020

Ludovic Orban acuză PSD că dezinformează când susţine că Guvernul nu mai finanţează programul Prima casă. Premierul subliniază că există un plafon de două miliarde de lei şi că Executivul urmează să stabilească, prin HG, condiţiile necesare pentru a aplica în 2020 la acest program.

470 afișări
Imaginea articolului Orban: PSD dezinformează. Avem două miliarde de lei pentru Prima casă. Când vor fi stabilite condiţiile necesare pentru 2020

„Avem două miliarde de lei pentru Prima casă”

"PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă, în care populaţia României este dezinformată în mod vădit privitor la prima casă. Aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează prima casă. Guvernul a avut prevăzută suma, este cred un plafon de două milliarde de lei, urmează să emitem hotărârea de guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi ca atare dezmit categoric această minciună gogonată" , a declarat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Victoria.

Reacţia vine în contextul în care fostul secretar general al PSD MIhai Fifor a acuzat, miercuri, Guvernul Orban că a mai distrus un program, de care beneficiau anual zeci de mii de familii tinere, pentru că a alocat pentru pentru „Prima Casă” doar 200 de milioane de lei în anul 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici