Orban recunoaşte scăderea în sondaje a PNL. Cine sunt vinovaţii

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că partidul este în scădere în sondaje şi că oamenii sunt critici faţă de liberali, pentru că le reproşează că în loc să găsească soluţii problemelor reale, au generat criză politic.
  • Orban a spus cine sunt vinovaţii.
  • Preşedintele PNL a mai spus că cine va fi ales preşedintele PNL în 25 septembrie va trebui să pună punct crizei.
891 afișări
Imaginea articolului Orban recunoaşte scăderea în sondaje a PNL. Cine sunt vinovaţii

Orban recunoaşte scăderea în sondaje a PNL. Cine sunt vinovaţii

Orban a spus, la Iaşi, că PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie, de 26 – 27%.

„Din momentul apariţiei dezvăluirilor despre Florin Cîţu am încpeut să scădem, iar acum am scăzut şi mai mult odată cu declanşarea crizei politice, în care noi suntem consideraţi principalul responsabil. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîţu, PNL. Noi suntem consideraţi principalii responsabili pentru criza politică. (...) Oamenii sunt foarte critici faţă de noi. Ne reproşează clar că în loc să ne ocupăm de guvernare, în loc să găsim soluţii pentru marile probleme cu care se confruntă românii noi am declanşat o bătăie internă şi acum am declanşat o criză politică”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a mai spus că cine va fi ales preşedintele PNL în 25 septembrie va trebui să pună punct crizei, să refacă unitatea PNL, să refacă şi coaliţia şi să investească un guvern „care să pună piciorul pe acceleraţie, care să facă performanţă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici