Orban şi Gorghiu şi-au prezentat candidaturile în BPN. Quintus o susţine pe Gorghiu - surse

Ludovic Orban şi Alina Gorghiu şi-au prezentat candidaturile la şefia PNL în cadrul şedinţei BPN al partidului, cei doi militând pentru continuarea fuziunii cu PDL şi unitatea partidului, iar Mircea Ionescu Quintus şi-a exprimat susţinerea pentru Gorghiu, conform unor surse liberale.

94 afișări
Imaginea articolului Orban şi Gorghiu şi-au prezentat candidaturile în BPN. Quintus o susţine pe Gorghiu - surse

Orban şi Gorghiu şi-au prezentat candidaturile în BPN. Quintus o susţine pe Gorghiu - surse

Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că atât Ludovic Orban, cât şi Alina Gorghiu şi-au prezentat candidaturile în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional pentru funcţia de preşedinte al vechiului PNL, în locul lui Klaus Iohannis.

Cei doi au precizat că militează pentru unitatea partidului şi continuarea procesului de fuziune cu PDL, dar şi pentru un parteneriat cu preşedintele ales Klaus Iohannis.

”Nu s-au diferenţiat prin ceva semnificativ în discursurile susţinute, ceva prin care să fie în contradicţie, în ceea ce priveşte viitorul PNL”, au menţionat sursele citate.

De asemenea, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, şi-a anunţat sprijinul pentru candidatura Alinei Gorghiu, ca şi fostul premier Petre Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici