Orban te sfătuieşte ce să NU faci în pandemia de Covid-19: “În alte ţări, oamenii nu se mai pupă”

  • Premierul tău îţi explică de ce la alţii sunt mai puţine cazuri de Covid-19 şi îţi dă câteva sfaturi în vreme de pandemie
  • Orban: Este vorba şi despre comportamente, în alte ţări nu există apropiere
  • Orban: Sunt ţări în care oamenii nu mai dau mâna, nu se mai pupă
3058 afișări
Imaginea articolului Orban te sfătuieşte ce să NU faci în pandemia de Covid-19: “În alte ţări, oamenii nu se mai pupă”

Orban te sfătuieşte ce să nu faci în pandemie “În alte ţări, oamenii nu se mai pupă”

Dacă nu ştiai ce să mai faci ca să te protejezi de noul coronavirus, ascultă-l pe Ludovic Orban. Are o listă scurtă de sfaturi pentru tine. Spune că s-a inspirat în alegerea lor din comportamentul cetăţenilor din ţările vecine, cele prin ale căror vine nu curge sânge latin.

Dacă vrei, poţi nota câteva: păstrează distanţa fizică, nu vorbi aproape de cineva, poartă mască. Sfaturi pe care, e drept, nici el nu prea le respectă. Au dovedit-o imaginile apărute în spaţiul public de la la unele întâlniri private ale premierului. 

„Atunci când eşti neglijent şi nu respecţi regulile nu rişti să te îmbolnăveşti doar pe tine, rişti să-i îmbolnăveşti şi pe cei din jurul tău, inclusiv pe cei apropiaţi. M-am uitat şi-n alte ţări.

Aici este vorba şi despre comportamente. Sunt ţări în care nu există această apropiere.

Oamenii nu mai dau mâna, oamenii nu se mai îmbrăţişează, nu se mai pupa, au o formă …Chiar dacă păstrează aceleaşi sentimente, nu mai au o formă a efuziunii afective.

Păstrează distanţa fizică. Evită, inclusiv atunci când se intersectează pe stradă. Când vorbesc, nu vorbesc spre faţa interlocutorului de la un metru, păstrează distanţa sau vorbesc oarecum în altă parte şi poartă măşti. Trebuie să le învăţăm”, au fost sfaturile premierului.

 

Poveţele lui Orban în vreme de pandemie

1.Nu te îmbrăţişa

2.Nu mai da mâna

3.Nu te mai pupa

4.Păstrează distanţa

5.Nu vorbi în faţă

6. Vorbeşte în altă parte

7.Poartă mască

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici