Ordonanţa militară 9, anunţată înainte de Paşte. Ce noi măsuri vor fi comunicate. Vela: E de preferat să suferim puţin acum

  • Zilele acestea se va adopta o nouă ordonanţă militară
  • Vor fi noi restricţii şi măsuri cu ocazia sărbătorilor pascale
  • Vela anunţă că ordonanţa va reglementa şi mersul la cimitir, în contextul nemulţumirii oamenilor
20441 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa militară 9, anunţată înainte de Paşte. Ce noi măsuri vor fi comunicate. Vela: E de preferat să suferim puţin acum

Foto: Profimedia

Dacă eşti creştin ortodox, duminica aceasta vei sărbători Paştele. Ministrul de Interne anunţă, însă, noi măsuri pentru a te proteja de Covid-19. În noua ordonanţă militară se va reglementa şi accesul în cimitire, mai anunţă Vela. 

„Astăzi sau mâine, dar nu noi restricţii, noi excepţii. Să privim jumătatea plină a paharului. O să clarificăm şi acest lucru (nemulţumirile oamenilor că nu se pot duce la cimitire- nr.).  Cu părere de rău că toţi suntem afectaţi în acest moment şi în preajma acestor sărbători. E de preferat să suferim puţin acum, ca să avem începând de anul viitor şi sănătate şi pe cei dragi alături de noi şi să sărbătorim paştele sănătoşi şi optimism legat de viitorul naţiunii române”, a anunţat în această dimineaţă ministrul de Interne.

Vela le-a mulţumit românilor că au înţeles situaţia şi că au respectat, în mare parte, măsurile stabilite de autorităţi. „Comparativ cu alte state stăm cel mai bine”, spune acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici