Ordonanţa Militară nr. 9. Care sunt principalele măsuri anunţate de Marcel Vela

  • Ministrul de Interne a anunţat că zborurile spre Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Irlanda de Nord, SUA, Belgia, Olanda, Turcia şi Iran rămân suspendate pentru 14 zile
  • Ministrul de Interne a anunţat că exporturile de grâu vor fi reluate
  • În acelaşi timp, Marcel Vela a clarificat faptul că navigatorii nu vor trebui să intre în izolare dacă nu prezintă simptome
14152 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa Militară nr. 9. Care sunt principalele măsuri anunţate de Marcel Vela

Ordonanţa Militară nr. 9. Care sunt principalele măsuri anunţate de Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat o nouă Ordonanţă Militară care prevede suspendarea zborurilor pentru mai multe destinaţii timp de încă 14 zile.

"În această ordonanţă, am prelungit suspendarea zborurilor din şi înspre România cu Marea Britanie, Irlanda de Nord, SUA; Belgia, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franţa şi Germania." a spus Marcel Vela. 

Mai mult, exporturile de grâu pot fi reluate, după ce ministrul a anunţat că prevederile fostelor ordonanţe au fost modificate.

"Prin această ordonanţă, articolele care interzic acest export îşi încetează aplicabilitatea pentru că, în urma discuţiilor purtate la nivel guvernamental cu comercianţii, s-a reuşit perspectiva şi s-a clarificat achiziţia necesară pentru completarea rezervei de stat astfel încât un subiect important care preocupă Guvernul României - securitatea alimentară- să fie asigurată până la următoarea recoltă.", a declarat ministrul de Interne

În acelaşi timp, Marcel Vela a precizat că navigatorii fac excepţie de la regulile de izolare. Ei nu vor trebui să intre în izolare dacă nu au simptome specifice infecţiei cu coronavirus. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici